Kolme viikkoa vesiensuojelulähettiläänä

Riku ja Seela
Riku Jokinen ja Seela Kanerva esittelivät kolmen viikon ajan Suvi-vesiensuojeluhanketta somekanavissa ja tapahtumissa.

Aloitimme kolmen viikon työjaksomme juhannusviikkolla. Ensimmäinen työpäivä oli suurimmaksi osaksi opettelua ja tutustumista. Aluksi saattoi vähän mennä sekaisin, mutta toisena päivänä ei enää ollut oikein minkäänlaisia ongelmia. Opimme työn aikana paljon uutta monista asioista, esimerkiksi vesistöistä, tapahtumien pitämisestä ja niiden mainostamista.

Työtehtäviimme kuului somen päivittäminen ja Suvi-vesiensuojeluhankeen mainostaminen tapahtumissa. Teimme somepäivityksiä Facebookissa, Instagramissa, Tiktokissa ja YouTubessa. Kokeilimme myös tehdä päivityksiä Reddittiin.

Eniten huomiota ja seuraajia olemme keränneet Facebokissa. Joskus myös kirjoitimme isompia tekstejä ja teimme joitain isompia projekteja, esimerkiksi animaation Youtubeen, mielipidekirjoituksen paikallislehteen ja sukellusvideon.

Mielestämme olemme onnistuneet vaikuttamaan positiivisesti vesiensuojeluun työllämme. Toivomme, että monet ovat nähneet työmme sekä ymmärtäneet vesiensuojelun tärkeyden ja alkaneet toimia sen hyväksi.

 

Vesiensuojelulähettiläät Riku ja Seela